Secret Duo

secret rf

60 min

Secret Duo är en ny enhet som kombinerar Secret RF microneedling-tekniken med Erbium-glaslaser. Resultatet är en förbättrad hudrenoveringsbehandling som är skonsammare mot din hud med mindre stillestånd.

Secret RF Microneedling

Radiofrekvens (RF) Microneedling använder fina medicinska nålar för att leverera RF-värmeenergi till hudvävnaden när nålarna penetrerar hudens yta. Detta orsakar mikroskador på huden, vilket utlöser kroppens naturliga läkning.

När din hud läker ökar kollagenproduktionen. Resultatet är slätare, stramare och fastare hud. Mängden frigjord energi är från 0,5 mm – 3,5 mm djup.

Erbium Glass Laser

Erbium Glass Laser är en hudföryngringslaser som riktar sig mot det inre hudlagret utan att skada det ytliga lagret. Laserstrålen bryter upp i ett rutnät av små strålar och skapar mikroskador på dermis.

När mikroskadorna läker, avlägsnar gammal och skadad hudvävnad, vilket gör att de djupare hudlagren får en nyt hudlagar med mer kollagen. Men denna process är en skonsam hudåtergivning, som resulterar i en förbättring av rynkor, ärr och märken, och ger ett mer ungdomligt utseende.

Secret Duo kombinerar dessa två effektiva behandlingar för att effektivt behandla ärr, rynkor, hudbristningar, slapphet i huden samt förbättra hudens kvalitet och struktur. Denna behandling användas på ansikte och kropp.

Vad kan man behandla med Secret Duo

  • Rynkor /Fina linjer
  • Ärr
  • Akneärr
  • Hudföryngring
  • Striae
Vad kommer jag att känna under en behandling?

När behandlingsområdet blir bedövad kommer du att känna en lätt värme och ett lite tryck på området.

Hur många Secret RF-behandlingar behöver jag?

Man behöver vanligtvis 3-4 behandlingar med ett mellanrum på 4-6 veckor från varandra för att uppnå ett optimalt resultat.

Vad kan förväntas efter en behandling?

Mindre rodnad eller svullnad till följd av behandling som försvinner inom 12-24 timmar. Du kan direkt återgå till normala aktiviteter.

Hur lång tid tar det för mig att notera resultaten?

De flesta ser en förbättring efter den andra behandlingen; resultaten optimeras dock tre månader efter den sista behandlingen.

Dermal Remodellering från insidan Ut

Efterfrågan på estetiska icke-kirurgiska ingrepp med liten eller ingen läkningstid ökar. Mer än 70% av patienter stör sig av ålderstecken såsom tunna linjer och rynkor samt hudstrukturförändring och missfärgning, detta löser Secret RF Microneedling.

Före och efter bilder

SF duo microneedling