Profhilo skin booster

Profhilo är den första stabiliserande hyaluronsyra-baserade produkten (HA) som tillverks utan användning av kemiska tvärbindningsmedel (BDDE). Produkten förbättrar kvalitén på hudvävnaden och behandlar hudspänst och inte bara ytliga linjer och rynkor. Den ger en dramatisk förbättring av vävnadskvalitén, även i mer utsatta områden och är ett bra alternativ till estetiska behandlingar och fillers.

Med andra ord Profhilo är en säker, effektiv och revolutionerande behandling när det gäller hudens åldrande.

Vad innehåller Profhilo?

Formulan av HA med olika molekylvikter i PROFHILO bygger på ett koncept av Hydrolift® Action.
Detta innovativa tillvägagångssätt syftar till att motverka den fysiologiska reduktionen av HA i huden, återställer fukt, elasticitet och hudton.

Hur går det till?

Man injicerar Profhilo i 5 optimala punkter i varje sida av ansiktet. Resultatet av en Profhilo-behandling uppnås efter två veckor efter din första behandling och för maximalt resultat rekommenderar vi en kur med två behandlingar.

Är Profhilo en behandling för mig?

Inför varje behandling får du komma till oss på en konsultation där vi gör en bedömning av vilken typ av behandling som är bäst för lämpat för dig och för att uppnå just ditt önskade resultat.

Du ska vid behandling inte ha:

– En infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen

– Kvissla eller finnar vid injektionsområdet

– Kroniska inflammationer vid området

– Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet

– Vara gravid eller amma

– Blodsjukdomar

Undvik alkohol, Ipren och blodförtunnande läkemedel som tex Waran, salicylsyra och omega3 ca några dagar innan behandling.

Är du intresserad av Profhilo i Malmö?

Då är du varmt välkommen till oss på SR hudklinik. Innan Profhilo-behandling gör vi alltid en konsultation och du kan enkelt boka din konsultationstid via vår onlinebokning, eller kontakta oss för hjälp med din bokning.