Om oss

Vi på SR hudklinik medvetna om hur självkänslan på olika sätt kan påverka oss både socialt och mentalt . Vi vill hjälpa dig med marknadens senaste behandlingstekniker och med vår kompetens och den unika teamet som består av Auktoriserad Hudterapeut och Legitimerad läkare som är alltid tillgänglig på plats då blir det ett helhetskoncept utöver det vanliga.

Att sätta vår kund i fokus är en självklarhet för oss, och vi ser fram emot att på bästa sätt få hjälpa dig under hela processen.
Vi är Auktoriserad Hudterapeut och Legitimerad Läkare & innehar behandlingsskadeförsäkring så du kan känna dig trygg och nöjd alltid hos oss.

hudlæge Suha

Suha Rasoul

Auktoriserad Hudterapeut

Alla förtjänar vacker hud och som hudterapeut vill jag ha hudvård tillgänglig för alla människor oavsett om man har hudproblem eller man bara vill fortsätta att ta hand om sin hud.

Bra hudvård ska inte längre vara en lyx, utan en självklarhet för ett gott och hälsosamt liv. Mitt uppdrag är att på ett enkelt sätt hjälpa alla oavsett kön och ålder med min expertis om hur man bäst tar hand om sin hud.

Utbildning & Certifiering

  • Auktoriserad hud- och spaterapeut med CIDESCO-examen , Gilda Skolan
  • Gesällbrev sedan 2018
  • Intyg i Säker Hudterapeut
  • Medlem i SHR
certificater

Rawaa Abdul-Redha

Legitimerad Läkare

Dr. Rawaa är legitimerad läkare sedan snart 25 år. Under dessa åren har jag arbetat flera år i Danmark på sjukhus/ kliniker som specialistläkare på medicinsk och mikrobiologisk mottagningar. Jag har en lång arbetsliv erfarenhet inom medicin, kosmetiska och estetiska injektionsbehandlingar.

Jag gillar att vidareutbilda mig och håller mig ständigt uppdaterad och jag brinner för att öka kunskapsnivån inom estetiska behandlingar och välkomnar kunskapskrav och certifieringar för branschen, för att kunna erbjuda er de bästa behandlingarna. Därför har jag deltagit i flera estetiska kurser.

Jag har dansk, svensk och norsk legitimation. Jag pratar danska, engelska och arabiska och lite svenska

Læge Rawa
Doktor Haytham

Haytham Al-Tayar

Specialistläkare och klinik ansvarig

Dr. Haytham Al-Tayar är specialistläkare och klinik ansvarig på SR Hudklinik för avancerad hudvård behandling och SurgiCare som är klinik för åderbråck behandling med det senaste behandlings tekniken.

Läs mer om Haytham på Surgicare.se